Cykelhjälm

Kanske borde investera i en cykelhjälm, det höll på att hända en allvarlig olycka för mig när jag cyklade till jobbet förra helgen. Jag cyklade laglydigt på höger sida, mitt cykellyse var på när det kommer en mötande bil och det var väl helt okej, men bakom den kom det en bmw med en yngre man i som varvade upp bilen och körde om väldigt fort precis i en kurva. Jag tror inte att han såg mig han blev nog oxå rädd, jag blunda och kände att han var väldigt nära när han körde förbi hade jag vinglat till så hade jag inte kommit fram till jobbet det är då säkert.

Tyst och lugnt

Nu är det alldeles knäpptyst här hemma, man hör endast klockan ticka och att deet är någon som går i trapphuset.
Ute  har det börja skymma och jag skall strax sätta mig på cykeln för att åka på jobbet, har nu 4 nätter kvar på denna omgång. Snart är det sommar och jag tar semester från midsommarveckan eftersom vi ännu inte fått dagis åt Arvid och Saga, eller vi har blivit erbjudna i Karlsvik. Men vadå skall jag simma över med dem??
Nej vi förstod att det skulle bli så här,  inte lätt att få platser mitt i en termin, men vi sitter inte på pottan ändå, det fungerar och vi får nog inskolning första veckan i augusti, får vi hoppas iallafall.
Känns bra faktist för då blir de lediga en hel sommar till, hoppas att den blir varm och skön som förra.
Man längtar ritkigt till sol, värme, glass och bad. Livet får en pånyttfödelse varje sommar, man blir som gladare och allt känns roligare och lättare.
I sommar åker vi till farmor och farfar, kusiner och faster och farbror i Hälsingland, det skall bli roligt vi har inte varit ner på 2 år, det har varit så mycket och så blev farmor väldigt sjuk men har förhoppningsvis hämtat sig tills vi kommer. Egentligen var planerna att vi skulle åka nu till valborg, men det är inte riktigt läge så vi skjuter upp det lite.
Men visst längtar man efter att kusinerna skall få träffas, Melina och Ebba som redan funnit varandra och längtar efter varandra och ibland skickar brev mellan varandra är ju roligt, men man vill se pojkarna hur de kommer överens de är tre pojkar som är 2 år, det skall bli kul och så har ju lilla Saga aldrig varit ner ännu och inte fått träffa sina kusiner och faster så det skall bli väldigt väldigt roligt.
Så ladda upp nu snart är det midsommar och då stormar familjen Johansson Olsson Häsingland.

Nepp dags att byta kläder och hoppa på hojen, god natt!

Sol och blå himmel

Ja då har man jobbat hela påsken, men finvädret kom först nu, härligt!
Nu skall vi gå ut i solen och leka, sedan hämtar vi upp Melina på dagis och äter mellanmål ute på gården.
Är låååååånnnggg ledig, det är ju underbart! Att jobba natt passar mig perfekt, jag får otroligt mycket tid med mina barn.
Nu har de stora påsklov, men ingen av dem är hemma, Moa är hos Johanna och Mackan är hos sin pappa.
Nu har vi ätit plättar så nu skall galonisarna på och ut i finvädret!!!!!!

Min Påsk.

Cyklade hem genom staden , på marken log nysnö och det bet i kinderna av kylan. Staden var nästan alldeles tyst, en del på väg till jobbet och kanske en del precis som jag på väg hem efter nattskiftet, annars så gott som stilla.
Man kan ana att det varit lite fest i stan trots att Plannja inte tog sm guld igår, det ligger en hel del tomflaskor och hamburgeskräp efter vägen.
Hela påsken kommer jag att jobba natt, det känns bra och så kommer det lite pengar oxå då....det är ju inte helt fel.
Har jobbat nu två av mina fem nätter och de har varit lugna, skönt med en mjukstart.
Första kvällen jag cyklade till jobbet blev jag så glad för att mitt cykellyse fungerade och kom att tänka på att det måste vara en åldersgrejnär man blir glad för en sådan sak att man måste få säga det till sin arbetkompis på jobbet, haaha Det är som med barnen man blir glad för lite....
Nej nu skall jag proppa igen öronen med öronproppar så att jag kan sova även när vilddjuren börjar vakna,för jag kan lova att det hörs!
God natt och en fortsatt trevlig påsk!