Vem skall jag tro på, tro på, tro på när.......

Ja vem skall man tro på när elakt tal når ens öron????? Vad vinner folk på att gå och snacka???? Och varför vill de göra andra så illa??
Jag önskade att jag visste, så kunde jag förklara, men det enda jag kan förklara är att en del människor är bara så, de njuter av att se andra bli ledsen, att förstöra för andra, precis som om de får en kick av det, tyvärr livet är inte alltid så lätt.
Vi måste försöka att tro på dem vi älskar, vad har man annars för val??!!
Sen är det ju så att de man gör mot någon annan får man alltid igen på det ena eller på det andra sättet.
Så alla ni som älskar och är älskade var rädda om varandra, var ärliga mot varandra alltid för då kan ingen göra er illa i hjärtat, då når de liksom inte fram med sina elakheter.

Regnet det bara öser ner....

Vi är hemma idag, inget dagis för Abbe och lilla Saga är dåliga i magen. Lillan har bajjat flera ggr på natten, stackarn har ont i magen. mest troligt något som de ätit för de verkar inte må dåligt, de äter som hästar.
I morgon skall vi åka till kusinerna Alva och Ebba och häls på i deras nya lekstuga, det skall bli roligt, saknar de små trollungarna det blir ju inte så ofta som vi ses numera när de flyttat till Kalix.
Hur som helst så går det bra på dagis, men lite måste man ju få protestera det är ju bara sunt.
Just nu (peppar, peppar ta i trä) så lekaer alla tre jätte bra, man tror ju knappt att det är sant.
Själv sitter jag och funderar på förändringar här hemma, våran stor flicka Melina behöver få ett eget krypin så det skall ske lite omflyttningar här hemma under hösten.
Men först måste hallen och stora sovrummet bli färdigt så att Moa kan byta rum.

Tankar

Nu kommer sommarvärme för några dagar, det är bara för att vi skall klara av vinterns kalla dagar.
Nu är det full fart på inskolningen på dagis för Abbe och Saga, det går bra även om Saga är ledsen då jag går, jag vet ju att det går över. Igår så hade hon sovit där oxå. Det känns skönt men lite vemodigt, skönt att det ordnar sig med barntillsynen nu när jag jobbar och vemodigt för att mammaledigheten har tagit slut.
Jag skall inte ha fler barn heller så den har verkligen tagit slut, nåja jag kanske kan i framtiden få vara farmor eller mormor ledig. men enligt min äldsta son så kommer han aldrig skaffa barn, för han vill inte leva ett svenssonliv. Även om jag är helt övertygad om att man kan skaffa barn och leva precis som man vill ändå, det blir bara lite mer komplicerat ibland.
Hur som helst mormor kommer jag att få bli och den dagen kommer jag att vara odrägligt mallig! Är faktist lite avundsjuk på min syster som får sitt första barnbarn i november, men det skall bli kul och jag skall gå och handla lite smågrejer åt Tesens baby.
Egentligen så borde jag ligga och sova nu, har jobbat i natt, men har så svårt att slappna av i tankarna. Det är faktist sant som man säger "små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer"!
Viist man får lov att acceptera deras val i livet, me ndet är inte alltid man kan förstå på engång man kan behöva lilte hjälp och då kan det hända att man blir lite tjatig, men det har ju med kärlek att göra och det ror jag att han förstår. En av mina prinsar, en av för mig världens sju underverk!