Semestern är slut.

Har redan jobbat 3 nätter, semestern är slut och det har inte heller varit nått speciellt bra sommarväder.
Vi har iallafall haft en bra sommar men hade nog önskat lite mera sol och bad......
Vi har varit i Hälsingland hos farmor och farfar, tyvärr ingen bra vistelse där, men vi drog vidare till Eskilstuna och bodde i husvagn hos Gustavs mamma och det var trevligt och honär guld värd som tog sig ann oss i allt elände.
Vi bilade upp hem till Luleå med ett stopp i Huddik, sov i en stuga och det var jätte mysigt.
Väl hemma i Luleå så packade vi om när Kenneth jobbat i två veckor och for till mormor och morfar i Kiruna och lånade deras husvagn, sedan bar det av på camping i Sikfors, det var jätte mysigt och barnen hade roligt.
Nu har jag som sagt jobbat och har tre nätter kvar sedan blir det nog lite husvagn igen som det känns nu, vi skippar nog Lulekalaset detta år, kanske vi bara går in på torsdag så de små får åka karuseller, de längtar efter just det.
Nåja nu är klockan 05.45 och jag får strax cykla hem, skönt.
Det är tänkt att vi skall åka på IKEA i Haparanda idag, men vi får se jag har haft en tuff natt på jobbet så jag skulle nog behöva flera timmars sömn.
Ha det gott.....

Semester.....

Nu har man varit ledig i 2 veckor redan,det är 24 dagar kvar tills jag börjar jobba. Hoppas att vi får massor med sol och bad!
I fredags kom vi hem från vår semester i södra delarna av vårt avlånga land, det blev av olika omständigheter inte som vi tänkt,men det blev underbart iaf.
Jag tackar Ola,Ida,Idas mamma och Gustavs föräldrar Pelle och Pia för att de räddade delar av vår semester som inte blev riktigt som vi tänkt.
Men vad skall man säga i allt elände??
Vet inte men det är skönt att vara hemma!