Tidiga morgon.

Klockan är 04.44 och jag är på jobbet, nu är det bara en natt kvar sedan går jag på semester! Hoppas bara att sommaren kommer tillbaka, vill ju kunna bada och sola och vara ute hela dagarna.
Min mellan prinsessa är i Spanien nu med sin Gustav och hans systrar och pappa, de har kanske inte sol hela tiden men det ser ut att vara varmt iallafall. Hoppas att du har det bra min skatt! Och du är så himla vacker! När jag ser bilderna på dig i pixboxen blir jag stolt, du är så vacker och jag har varit med och skapat dig!
Här är det just för tillfället blå himel och sol, graderna är inte att skryta med, endast 8 plus. Men dagen har precis börja gry så det finns hopp om en underbar dag.
Jag skall sova några timmar när jag kommer hem men sen skall jag vara ute med mina små trollungar. Igår när jag vaknade var de i Hällfors hos bekanta, när de kom hem luktade de grillad korv och smuts, med andra ord de har haft en kalasdag med deras pappa.
Min mellanson vill inte följa med oss på semester och jag tycker att det är lite tråkigt, samtidigt som jag förstå honom han har ju inga kompisar dit vi ska och när man är 11 år är kompisar väldigt viktiga.
Äldsta dotter skall jobba hela sommaren men hon har inte fått nått schema av sin arbetsgivare ännu och för de måste vi ge honom en stor bukett med taggiga risbuskar.
Min äldsta son han jobbar, jobbar och jobbar tjänar bra med pengar och har planer på att flytta till Gävle ihop med en tjej jag ännu inte träffat för hon bor rätt långt bort. Nåja det blir nog bra bara hon gör honom lycklig.

Sommar!!

Vilken underbar värme!! Det som är mest fantastiskt det är att det är examen i morgon och det kommer att vara varmt. När var det sist varmt på en skolavslutning????? Kommer inte ens ihåg när det var för antingen har det varit regn, det kan ha varit sol men det har defenitivt varit kallt, man har stått och frysit i sin klänning. Men nu, nu är det examen med sol och värme, det är ju nästan så man inte tror det.
I morgon skall Marcus ha skolavslutning kl 8.30 på morgonen, ikväll så har Natahlie kl 18.00 och dit är vi bjudna.
Det skall bli skönt med sommar och semester, sol värme och bad!
Jag jobbar 5 nätter till sedan har jag semester och då packar vi bilen för färd ner till Hälsingland och farmor, farfar, fatser, farbror och kusinerna, en del av dem har vi inte sett på ett par år och många av dem har aldrig träffat vårt minsta troll Saga så det skall bli roligt.
 Trevlig sommar allihopa!