Otrohet

Otrohet, detta har varit ett hett ämne detta veckoslut.
Var går gränsen, när är man otrogen, är det endats en fysisk handling???

En del kan säga att det är en mognads sak och för vissa kanske det stämmer,en del tycker att det räcker med en puss,andra drar gränsen vid en tanke att vara med någon annan.
Det är svårt och väldigt induviduellt, men jag tror att det är som min kloka vännina sa att det gäller att man har bestämt sig.
När man älskar någon och man har den turen att man är älskad tillbaka då är det läge att bestämma sig för att motstå frestelsen som kommer att dyka upp då och då i livet.
När man älskar någon och är älskad så kommer man ju fortfarande att se andra vackra ,attraktiva människor, de försvinner inte.
Men om man kan bestämma sig för att man är rädd om sin kärlek så står man över frestelsen.
Om man vill att den man älskar skall vara lycklig och glad så gör man sitt för att bidra till det, man utsätter inte den personen för svek, för tänk om man själv blev utsatt för svek.
Visst är det skönt för självkänslan om man blir uppvaktad av någon annan, det betyder ju att man själv är attraktiv för andra, men man måste låta det stanna där om man verkligen älskar och är älskad.
Om man älskar och är älskad då skall man behandla varndra med respekt och ärlighet,man skall våga visa att man älskar varandra och vara stolt över varandra.
Man har någon som man kan dela glädje och sorg med, skratt och tårar,man skall vara rädd om varandra och inte sätta det på spel inte om man är rädd att förlora det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback