Uppe med tuppen...

Jag och Saga skatten, hon har hostat halva natten och har lite feber, typiskt! Nåja vi får se vad hon orkar göra min lilla strumpa.
Just nu ligger hon bänkad framför tven, ser på barnprogrammen, de andra busarna sover och gör nog det ett par timmar tll, det behövs ju för det är ju examen idag.
Vi skall in och kolla på studenterna, hoppas att de haft en bra bal, med mycket dans och bus. Sen skall vi examenfika hos moster, för Ricke lille vännen är ju en som tar studenten idag, GRATTIS RICKARD!!!!
Det är ju lite knasigt, men man blir ju lite nostalgisk och tänker tillbaka på den där lille killen, han har ju varit dagbarn hos sin moster en period i sitt liv, ungefär precis då han började gå och han var otroligt söt. Väldigt envis och tjurig, men söt, hehe då gör det ju ingenting.
Han sjöng "Pongad av tormvind past för sig...." Och  nu är han en ung man på väg ut i livet, det är ofattbart vad fort tiden går.

Ute skiner solen, kommer inte ihåg när vi sist hade ett så här otroligt väder på examen, vi har ju alltid stått och huttrat ikapp, men idag är det en toppendag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback